Eventy

„Láska ide cez žalúdok“ a dobré jedlo spája ľudí. Raz do mesiaca ponúkame príležitosť na spoločenské posedenie formou Degustačnej večere, alebo Nedeľného brunchu.

Degustačné večere

Degustačné večere môžeme nazvať koncertom chutí. Je to dômyselne vyskladaná ponuka jedál s mimoriadnym dôrazom na kombináciu chutí a výber surovín. Aj konzistencia jedla je dôležitá či už je al dente, chrumkavá, rozplývajúca sa… Taktiež vzhľad jedla, jeho vizuálne stvárnenie a dokonca aj voľba taniera, na ktorom vám jedlo prinesú – to všetko nie je náhoda, ale umenie vyhrať sa pri varení a ponúknuť mimoriadny zážitok.

 

Ponúkame vám jedinečnú možnosť vychutnať si 4- až 10-chodovú sezónnu degustačnú večeru s našim šéfkuchárom. Menu je starostlivo zostavené s ohľadom na aktuálnu sezónu. Degustačnú večeru je možné spojiť aj s párovaním vín.

Najbližší termín Degustačnej večere:

  • 29.11.2024, 17:30 – 21:00 – 5-chodová degustačná večera
  • Rezervácia už čoskoro.

Nedeľný brunch

Prenechajte nedeľné starosti s varením na nás a užite si príjemné chvíle so svojimi najbližšími pri dobrom jedle. Naši kuchári pre vás pripravia pestrú ponuku švédskych stolov s chutnými predjedlami, lahodnými polievkami, hlavnými jedlami a rôznymi prílohami, šalátmi či dezertami.

Najbližší termín Nedeľného brunchu: