Hotel GOYA Vitality v kaštieli vo Voderadoch vás očarí svojou atmosférou ideálnou pre romantické chvíle vo dvojici. Pre priateľské a rodinné pobyty pripravujeme sezónne tématické programy, zamerané na aktívny odpočinok, vďaka ktorým si odpočiniete a pripravíte sa na ďalší pracovný týždeň. Alebo príďte len tak, ak zatúžite po výnimočnom víkende kedykoľvek počas roka.

ČAROVNÁ JESEŇ

Chcete zažiť nostalgiu prírody a nenamáhať sa pritom chodením hore-dolu po kopcoch? Pobyt Čarovná jeseň v kaštieli vo Voderadoch ponúka zážitkový víkend v termíne 18.10. – 20.20.2024 obohatený o zdieľanie skúseností, ako sa vysporiadať so zmenou sezóny a čo radí ajurvéda na posilnenie imunity.

Termín: 18.10. – 20.10.2024 (piatok – nedeľa)

Cena: od 444 eur / 2 os. / 2 noci

ROMANTICKÝ POBYT

Užite si dni, ktoré budú patriť len vám dvom. Oddýchnete si v noblesných izbách, pripravíme pre vás romantickú večeru pri sviečkach, ovocie alebo sladké prekvapenie, vychutnáte si degustáciu vín aj príjemnú prechádzku v kaštieľskom parku.

Termín: kedykoľvek, podľa vlastného výberu

Cena: od 418 eur / 2 os. / 2 noci

POBYT V KAŠTIELI S VEČEROU A HISTORICKÝM KINOM

Vráťte sa v čase a vychutnajte si eleganciu a šarm šľachtického sídla. Objavte čaro kaštieľa vo Voderadoch, okúste gurmánsku večeru v reštaurácií Klára a vypite si popoľudňajší čaj v malebných priestoroch zimnej záhrady.

Termín: kedykoľvek, podľa vlastného výberu

Cena: od 211 eur / 2 os. / 1 noc