Ponuka priestorov

Hotel GOYA Vitality v kaštieli vo Voderadoch vás očarí svojou atmosférou určenou pre mimoriadne príležitosti. Pracovné stretnutie na dekách a vankúšoch v meditačnej záhrade, alebo kávová prestávka formou pikniku v anglickom parku? Aj také môže byť školenie, alebo obchodné stretnutie u nás. Tradičné vzdelávanie sa snažíme organizovať netradične, aby získané vedomosti pretrvali. Využiť môžete exkluzívne priestory Piano Nobile s kompletnou školiacou / konferenčnou technikou. Anglický park je výborným priestorom na ten najneobyčajnejší teambuilding či kreatívny program pre vašu firmu.

Pozrite si naše priestory, kapacitu jednotlivých sál pri rôznom usporiadaní sedenia nájdete v záverečnej tabuľke dole.

ORANŽÉRIA

Oranžéria je samostatný objekt vedľa pravého krídla kaštieľa, je postavená na spôsob skleníka a prepojená s kaštieľom presklenou chodbou. Je najväčším spoločenským priestorom areálu s kapacitou 120 – 180 miest. Usporiadanie sedenia a stolov je variabilné, dá sa prispôsobiť podľa potreby od kino sedenia až po banketové stoly. Využíva sa na kultúrne podujatia, ako aj pre väčšie rodinné oslavy, svadby a firemné eventy, prípadne konferencie či koncerty. Okná sa dajú čiastočne zatemniť, strop je akusticky upravený, stredná časť má parketovú podlahu vhodnú na tanec.

PIANO NOBILE

Pýchou hotela je päť reprezentatívnych, vzájomne prepojených historických sál, situovaných na prvom poschodí v strednom krídle kaštieľa. „Šľachtické podlažie“ tvorí Erbová sála, Zrkadlová sála, Čínsky salón, GOYA salón a Poľovnícky salónik. Vzájomným prepojením jednotlivých sál vzniká priestor pre veľkolepé firemné alebo rodinné podujatie pre väčší počet osôb. Foyer pred vchodom do salónov môže slúžiť na registráciu, wellcome drink či na informácie pre účastníkov. Z foyer sa dá prejsť na balkón s výhľadom na nádvorie.

ZRKADLOVÁ SÁLA

Zrkadlová sála má priamy vchod z foyer na poschodí. Jej dominantou sú tri nadrozmerné, zlatom zdobené zrkadlá, ktoré vytvárajú špecifickú atmosféru. Zrkadlá opticky zväčšujú priestor, ale i tak sa sem zmestí do 80 návštevníkov. Vítajú nás tu dve umelecky stvárnené ženy. Prvá je bronzová plastika opernej speváčky Lucie Popp od súčasného sochára Juraja Čuteka. Druhá žena, neznáma šľachtičná, je na obraze, ktorý namaľoval Dominik Skutecký, slovenský rodák. Miestnosť je vhodná na obrady, konferencie, na koncertné vystúpenia, rauty a pod.

ERBOVÁ SÁLA

Je najväčšou spoločenskou miestnosťou kaštieľa, ktorú zdobia drevené portály na dverách. Z pôvodných historických artefaktov je zachovaný kazetový strop a pozlátené steny, ktoré nebolo treba reštaurovať. Pre autentickú atmosféru ostali niektoré časti obkladov a dvere bez zásahu reštaurátorov. Využíva sa najmä na výnimočné slávnostné príležitosti ako svadobné obrady, vernisáže, konalo sa tu aj slávnostné otvorenie kaštieľa po rekonštrukcii. Miestnosť je vhodná tiež na konferencie, či koncerty.

GOYA SALÓN

Rodinný salón GOYA spolu so Zrkadlovou a Erbovou sálou tvoria trojicu korunných miestností prvého poschodia. Má charakter rodinnej obývacej izby, je zariadený starožitným nábytkom a rodinnými fotografiami Zichyovcov a Bohdalovcov. Okolo okien je umiestnených šesť erbov. Dva z nich v strede patria silným mužom, ktorí tvoria históriu a súčasnosť kaštieľa – František Zichy st. a Pavel Bohdal. Ďalšie štyri erby po bokoch sú erby ženskej línie spojené so Zichyovcami. Miestnosť je vhodná na rauty a využíva sa aj na svadobné alebo umelecké fotenie.

POĽOVNÍCKY SALÓNIK

Poľovnícky salónik je spomienkou na časy, keď boli poľovačky hlavnou spoločenskou zábavou šľachticov. Je z neho najkrajší výhľad do parku, ktorého prirodzeným pokračovaním bola tzv. bažantnica, kde sa odohrávali hony na zajace, bažanty, líšky. Park bol srdcová záležitosť Františka Zichy st. Koncom 18. storočia pozval mladého nemeckého záhradného agronóma, ktorý upravil park na sentimentálno-romantický spôsob. Táto miestnosť je vhodná na únik od veľkej spoločnosti a vravy, na stretnutia a rozhovory s dôvernejším charakterom.

ČÍNSKY SALÓNIK

Názov salónu pochádza zo zbierok grófa Františka Zichyho, ktorý v ňom umiestnil vzácne čínske predmety. Z pôvodného inventára kaštieľa sa zachoval iba dobový luster a maľby výjavov čínskeho charakteru nad dverami. Čínsky salón je najmenšou miestnosťou Piano Nobile. Je priamo prístupný zo Zrkadlovej sály a susedí s ubytovacou časťou hotela, s Royal Suite. V súčasnosti slúži ako výstavná sieň zbierky čínskeho porcelánu a nábytku. Je možné prenajať si ho so susediacou suitou, čím vznikne exkluzívny apartmán na prijímanie vzácnych obchodných partnerov.

PODKROVIE – CVIČEBŇA JOGY

V podkroví sa nachádza meditačná miestnosť, cvičebňa jogy. Je určená na workshopy a semináre s podobnou tématikou, kde môže prebiehať teoretická aj praktická časť. Pri rozložení karimatiek sa pohodlne zmestí na podložky okolo 45 osôb. Súčasťou miestnosti je výbava karimatkami, molytanovými podložkami, vankúšikmi a ozvučením. Z dôvodu statiky kaštieľa nebolo možné tento priestor využiť zariadením pre fitness.

Prispôsobiteľné sedenie podľa vašich potrieb:

I – sedenie
U – sedenie
Banket
Kinosedenie
Recepcia/Stad-by
Škola
ORANŽÉRIA
50 osôb
72 osôb
120 osôb
180 osôb
150 osôb
60 osôb
ZRKADLOVÁ SIEŇ
20 osôb
40 osôb
40 osôb
80 osôb
60 osôb
40 osôb
ERBOVÁ SÁLA
40 osôb
50 osôb
50 osôb
80 osôb
80 osôb
50 osôb
GOYA SALÓN
6 osôb
POĽOVNÍCKY SALÓNIK
10 osôb
ČÍNSKY SALÓNIK
5 osôb
PODKROVIE
45 osôb

Mám záujem o ponuku pre firmu

Podeľte sa s nami prosím o podrobnosti vašej požiadavky. Budeme vás spätne kontaktovať.

Email úspešne odoslaný