Svadba v kaštieli

Zažite svadbu svojich snov v jednom z najkrajších šľachtických sídel, postaráme o to, aby bol váš veľký deň presne taký, ako ste si ho vysnívali.

Po prehliadke kaštieľa si určite vyberiete priestory, ktoré sa zlúčia s vašou predstavou scenára svadobného dňa od prípravy nevesty a ženícha, pokračujúc privítaním hostí wellcome drinkom, slávnostným obradom a hostinou, až po prvý manželský tanec s polnočnou zábavou. Dôraz kladieme na kompozíciu ponuky jedál svadobnej hostiny, ktorá je pripravená v kaštieľskej kuchyni. Po dni plnom zážitkov sú k dispozícii pohodlné izby, aby ste sa zobudili do rána v krásnom prostredí s vedomím, že to všetko nebol iba sen. Maximálna kapacita ubytovania je 44 dvojlôžkových izieb, pri použití prísteliek sa ubytuje aj do sto hostí. Priestory vhodné pre obrad si môžete vybrať podľa počtu svadobčanov.  Svadby s počtom hostí do 50 môžu byť priamo v kaštieli a hostina v reštaurácii. Najväčšia sála – Oranžéria, pri banketovom rozložení stolov pojme okolo 120 hostí. Deti návštevníkov sa vedia zabaviť v detskom kútiku, alebo sa vyšantia na lúke v parku.

Svadobný obrad

Svadobné obrady sa obvykle konajú v Zrkadlovej sále alebo v Erbovej sále, ktoré dýchajú históriou a aristokratickou eleganciou. Začiatkom adventu pribudne ďalší priestor –  kaštieľska kaplnka, kde sa dokončuje interiérové zariadenie. V kostole sv. Ondreja oproti kaštieľu je možný cirkevný obrad.

V lete sú časté svadobné obrady v parku v polotieni košatých stromov s prirodzeným koloritom okolitej prírody. Nádvorie pri vchode do kaštieľa s vyzváňajúcimi zvonmi kostolnej veže akoby oznamovali celému svetu, že sa tu deje niečo mimoriadne. To sú najčastejšie priestory, ktoré si naši klienti vyberajú pre svadobný obrad.

Svadobná hostina

Vytvorte si svadobnú hostinu presne podľa svojich predstáv v jednom z našich jedinečných priestorov. Či už túžite po komornej hostine do 50 hostí v útulnej reštaurácii Klára alebo veľkolepej oslave až do počtu 120 hostí v impozantnej Oranžérii s tanečným parketom a vlastnou terasou, u nás nájdete ideálne miesto pre váš nezabudnuteľný deň.

Na výber máte z troch svadobných balíčkov. Môžete sa tešiť na špeciálnu svadobnú servírovanú večeru, bohatý večerný bufet a tradičnú polnočnú kapustnicu. Ak si neviete predstaviť vašu oslavu bez koláčikov, alebo drobného pečiva od starej mamy, je to v poriadku, akceptujeme to podobne, ako aj vlastný alkohol, avšak je to spoplatnené korkovným.

Svadobné fotenie

Naše fotogenické a reprezentatívne historické priestory, spolu s krásnym parkom a romantickým jazierkom, poskytujú dokonalé pozadie pre vaše svadobné fotografie. Ponúkame vám možnosť nafotiť si svadobné fotky aj vo vybraných historických priestoroch kaštieľa, bez toho, aby ste mali u nás svadobnú hostinu, či obrad. Ak hľadáte skúseného fotografa, radi vám odporučíme odborníka, ktorý dokonale zachytí krásu vášho dňa.

Neváhajte nás kontaktovať, radi vám pošleme voľné termíny, vypracujeme svadobnú ponuku a stretneme sa s vami na obhliadke priestorov.

+421 33 281 3555

Mám záujem o ponuku

Podeľte sa s nami prosím o podrobnosti vašej požiadavky. Budeme vás spätne kontaktovať.

Email úspešne odoslaný